Smashes

Cake Smash Aryen 2,5 Jaar

Aryen is mijn eerste echte proefkonijn voor mijn eigen eerste zelf geschoten fotoshoot. Gertrude was hier niet de fotgrafe maar eens de mama van het kindje (en wat voor mama haha! Ow wat was ze lastig hihi, nee hoor, ze deed het ook als mama super). Oh wat had hij een lol. Hij wilde met zijn handen totaal niet de taart aanraken. En wat was het leerzaam voor mij. Inmiddels had ik van Gertrude natuurlijk al aardig wat dingen opgepikt waarop ik moest letten. En ik moet zeggen ik ben er best trost op. Dus het was zeer leerzaam. Volgens Gertrude deed ik het zelfs zeer goed en zijn er maar een paar dingetjes waar ik volgende keer op moet letten. Ik vond het super leuk om te doen en Aryen was gelukkig een makkelijk model die alles bij Gertrude dagelijks ziet gebeuren. Ik kan niet wachten om weer te mogen fotograferen.

Er zullen nog vele momenten volgen als leermomenten op weg naar een mooie toekomst samen met mijn vriendin/collega fotografe Gertrude.
 
Wil jij ook een gave Cake smash sessie doen voor jouw kindje die 2 of 3 word? Dat is zeker mogelijk. Alleen is het zo met 2/3 jarige dat als ze niet willen ze gewoon op staan en weg lopen en ze vaak niet over te halen zijn. Wel is het leuk met een vorkje of een pollepel o.i.d. te laten gebruiken. Ze worden meestal niet zo vies als Aryen of baby’s van 1 jaar, maar het is zeker heel leuk. Zorg dan wel dat je even bij reserveren aan geef dat het om een kindje van 2 of 3 gaat. Check snel HIER voor alle mogelijkheden. Let op dat als jouw cake smash sessie niet lukt (dat wil zeggen geen enkele foto hebben kunnen maken), kunnen we helaas de weekendtoelage en de aanbetaling niet terugstorten. Dit omdat we in weekend speciaal werken voor jou en omdat we ook kosten voor het taartje hebben gemaakt. Maar de kans dat jouw sessie mislukt is 1 op 200 kindjes, dus echt zelden. 
 
Bekijk snel de digitale foto’s van Aryen
 
Liefs Diana en Gertrude 

[ngg src=”galleries” ids=”14″ display=”basic_thumbnail”]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *