Baby

Baby Mini sessie Zya

Zya deed het super tijdens haar baby mini sessie. Alleen wilde ze niet lachen. Wat Diana, ik, papa of mama ook deden, ze keek vooral vol bewondering wat we deden, maar lachen, echt niet! Maar wat een knappe dame is ze zeg! Zelfs zonder dat ze lacht!

Tijdens zo’n mini sessie is het natuurlijk wel lastig gokken of ze gaan lachen. Daar zijn deze mini sessie dagen zo leuk voor, want als ze net hun dag niet hebben, is het niet zo’n dure grap gelijk. Maar des ondanks zeer mooie foto’s geworden van een zeer knappe dame!

Wil jij ook een mooie baby (mini) sessie? Geef je dan gauw op zodat je bericht krijg wanneer de volgende mini baby sessie dag is! Dan kan via HIER. Wil je niet wachten tot de volgende shootdag (Januari/ Februari), dan kan je ook een uitgebreide baby sessie plannen via HIER.

Liefs Gertrude en Diana.

[ngg src=”galleries” ids=”11″ display=”basic_thumbnail”]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *