acties

Gone Fishing Mini sessie €19,95

Wanneer? 
Op zondag 18 november van 13:00 tot 16:30 uur
Voor wie?
Alle kindjes en baby’s vanaf 4 maandjes. Wel om leuke interactie te krijgen raad ik aan dat deze setting wel echt leuk is vanaf 1,5-2 jaar. Voor zowel jongens als stoere meiden!
Waar? 
In park De Noordhoeksewiel te Papendrecht.
Wat zit er in jouw sessie? 
– 10 minuutjes maken we foto’s van jouw kindje(s). De prijs is ongeacht aantal kindjes, maar wel dan alleen gezamenlijk. Niet apart ook. Als je dat wil, zet even bij je reservering neer, en hoeveel kindjes, dan zal ik berekenen hoeveel extra tijd zou moeten en dus hoeveel meer het word.
– alle digitale foto’s in lage resolutie 600×900 pixels onbewerkt binnen 1 week
– 10 digitale foto’s in hoge resolutie, nagelopen op kleur, belichting en compositie. Deze zal je binnen 3 weken na doorgeven ontvangen.
Wil je spoedbewerking binnen 1 week? Dat is mogelijk, maar dit kost €15,-
Voorbeelden: 

Hier vind je aantal voorbeelden van de setting en mogelijkheden. De kids op de foto’s zijn tussen de 2 en 2,5. We raden wel echt aan vanaf 3 jaar bij het water, we hebben wat hartverzakkingen gehad om deze foto’s te krijgen (foto’s met de hengel). Ook hier is weer veel meer mogelijk dan we hebben kunnen tonen.

Kledingtips: 
Tenzij echt een super gave jas, raden we aan om met laagjes te werken ipv een jas. Voor gebreide truien en sjaal / muts is gaaf. Natuurlijk in de herfst tinten (warme tinten) of denim/marine blauw.
Reserveren:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *