Investering baby

Een baby sessie is van de leeftijd van 6 weekjes tot maximaal 12 maandjes.

Baby sessie basis €40,-

Inclusief:

 • 30 minuten houd ik vrij voor je
 • Je kiest uit de witte setting of uit de Beanbag, dit zijn fotos van kindje alleen op een effen kleur. Deze mag je vooraf kiezen. 
 • Grote broers/zussen of familie niet mogelijk bij dit pakket
 • gebruik outfits van de studio mogelijk
 • mijn kennis en expertise
 • mijn inzicht en kleurkennis
 • 12 jaar ervaring als professionele fotografe
 • aanbetaling van €10 van toepassing

Baby sessie uitgebreid €75

inclusief: 

 • 1 uur houd ik vrij voor je
 • 3 settingen doen we. Keuze uit de beanbag voor echt tijdloze fotos van jouw baby alleen, fotos van jouw kindje met houten setting. En de witte omgeving setting. Of de groene fine art style achtergrond. 
 • Bij deze sessie mogen grote broers of zussen ook bij. Of een aantal gezinsfotos. 
 • Gebruik outfits van mij
 • Mijn kennis en expertise
 • mojn inzicht en kleurkennis
 • 12 jaar ervaring als professionele fotografe
 • aanbetaling van €10 van toepassing

Foto pakketten worden vooraf gekozen:
Fotopakket 1a €35
5 digitale foto’s perfect bewerkt 

Fotopakket 2a €65
10 digitale foto’s perfect bewerkt

Fotopakket 3a €100
20 digitale foto’s perfect bewerkt 

Fotopakket 4a €25
25 digitale foto’s onbewerkt (alleen cake smash sessies mogelijk)

Fotopakket 5a €50
50 digitale foto’s onbewerkt (alleen cake smash sessies mogelijk) 

Fotopakket 6a €75 
100 digitale foto’s onbewerkt (alleen cake smash sessies!!) 
Ps: meerdere pakketten mogelijk!

Ik kies als fotografe zelf de beste beelden. Dit doe ik voor mijn portfolio ook en daar ben je blijkbaar zeer tevreden over gezien je jouw sessie bij mij wil doen. Je mag aangeven hoe je dit evt verdeeld wil hebben per setting (tijdens de sessie), maar ik kies de beste. Indien ik moeite heb met kiezen van de digitale foto’s zal ik een extra pakketje samenstellen voor je met een leuk prijsje en deze nadat ik de basis keuze bewerkt hebben, jou een berichtje sturen met een print screen van je werk zoals het geworden is (je krijgt ze vaak later die dag ook al gelijk) en dat ik meer gave foto’s gevonden had en of je interesse heb hierin. Deze zijn dan nog wel onbewerkt. Doordat ik de bewerkte mee stuur kan je zien wat voor prachtigs het word!

Ik maak een mooi prijsje dan, omdat ik gelijk kan zien hoeveel tijd ik per foto nodig zal hebben. Heel soms kan ik er weinig extra’s afhalen qua prijs, omdat ik veel tijd nodig heb voor jouw foto’s, maar soms kan ik een super leuk prijsje maken omdat er bijvoorbeeld weinig aan gedaan hoeft te worden. Heerlijk op maat dus. Dat is voor ons beide fijn. Je kan ook zien hoe je foto’s zijn geworden en welke het zijn geworden en dan even beslissen.

Indien je van je extra optie pakket enkele foto’s zie die je wil, omcirkel die even en stuur terug (of geef me de nummers, die zullen in de foto staan) dan maak ik een aangepast pakketje (prijs per foto word dan wel hoger.)

Je kan ook een gratis afspraak maken om jouw foto’s te komen bekijken en evt extra digitale foto’s te bestellen. Let wel op dat ik beperkt plek heb hiervoor.

Waarom perfect bewerkte foto’s ipv onbewerkte foto’s?
Bij Zwanger, Newborn en baby sessies is dit echt nodig! Dit brengt de kwaliteit omhoog naar wat je op mijn pagina vind en waarmee ik publicaties in magazines krijg. Bij kids is er een mogelijkheid dat zonder te doen, maar het brengt met bewerking echt tot hoger niveau.
Bij cake smash is het alleen nodig als je kindje een kras, wallen, eczeem of andere storende elementen op huid of hoofd heeft. Je kan altijd meerdere pakketten kiezen.

Je kan jouw sessie boeken via onderstaande producten.  Je betaald bij het vastzetten van een datum €10,- aanbetaling. Daarmee is jouw sessie ook gelijk gegarandeerd. 

Beanbag fotos vind je helemaal onderaan deze pagina

 

Combinatie van meerdere pakketten mogelijk. Alleen pakket 4tm6 kunnen als enkele keuze gekozen worden bij Cake Smashes! Indien fout aangegeven tijdens reserveren , word dit aangegeven bij vastzetten datum, maar gelieve even op te letten, om ook voor jezelf verassingen te voorkomen!
Ik doe mijn best om 3 maanden van te voren opties te geven. Staat jouw optie er niet meer bij, stuur mij even een whatsappje dan kan ik aangeven of hij ook echt vol is of niet.
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties.
baby graag in maanden, vanaf 1 jaar in jaren tellen.
indien gebruik van een kortingscode kan dit anders zijn en ga je akkoord met de voorwaarden van de kortingcode die aangegeven zijn bij de kortingcode.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: