Baby sessie met Melkbadje (en kittens) Djamaya

Djamaya mocht langs komen voor een sessie. Er waren ook kittens aanwezig omdat we die daarna zouden gaan fotograferen en zo konden ze vast wennen. Nou dat vond Djamaya wel wat! Ook de kittens vonden het melkbadje geweldig! Wat nog eens even wat extra gave foto´s opleverde.. Prachtig! 

We konden Djamaya lekker afleiden met de kittens, al vond ze het badje ook prachtig. Ze heeft heerlijk zitten spetteren. 

Daarna mocht ze nog gewoon op de foto met de kittens. De kittens waren 4 weken oud op het moment van de sessie. Djamaya wist binnen de perken van baby zijn, redelijk met de kittens om te gaan, omdat ze thuis ook veel dieren heeft. Dit was zeker een mooi meegenomen extraatje. 

Bij de sessie van Djamaya hebben we meer dan 3 achtergronden gebruikt. Normaal bij een baby sessie worden er maximaal 3 settingen / achtergronden gebruikt ivm het volhouden van het kindje. In die geval hield Djamaya het super vol en hebben we in overleg samen besloten toch nog iets erbij te doen. Hiervan waren er uit eindelijk veel minder van gelukt omdat een kindje het gewoon echt niet langer dan 1 uur vol houd. Sommige kindjes zelfs veel korter maar. Djamaya was inmiddels al voor de 4e keer hier en kind aan huis bijna. Dat maakt echt verschil. 

De foto’s zijn zowel door mij, Gertrude,  als door Diana geschoten. En wat hebben we weer prachtige foto’s gemaakt zeg! Bekijk ze snel. 

Wil jij ook een baby sessie doen (zonder kittens), kijk dan snel HIER voor alle info. 

Wil jij een mini sessie MET kittens doen? Meld je dan aan voor de Whatsapp nieuwsbrief, dan krijg je automatisch een berichtje als er een datum bekend is hiervoor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: