Baby sessie Geovanny

Laatst was Geovanny in mijn studio voor zijn baby sessie. 

Wat een knapperd! die blauwe ogen!! Om verliefd op te worden! 

Ik doe tijdens een baby sessie altijd 2 settingen. Je kan bij mij kiezen uit mijn donkere houten achtergrond, beige/zand achtergrond, wit/licht grijs achtergrond, midden grijs achtergrond of donker grijs/zwart achtergron. 
Bij deze sessie is er gekozen voor een beige / zand achtergrond en mijn ow zo mooie donkere houten achtergrond. Bij beide gedeelten is gekozen voor een outfitje die ik in mijn garderobe heb. Deze op de foto hier zijn maat 6-9 maanden (maat 74/80). 

Geovanny hield echt van alle aandacht en had lachjes te over! Ik ben nog steeds helemaal verliefd op hem! 

Wil jij ook een gave baby sessie klik dan hier voor alle info. 

Wil jij je aanmelden voor de Baby mini exclusief sessie? Klik dan HIER

Wil je je aanmelden voor mijn Whatsapp nieuwsbrief en zo alle acties ontvangen? 
Meld je dan aan via HIER

Liefs Gertrude en veel kijk plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: