Baby Exclusief Djamaya

Djamaya kwam langs voor een baby sessie in mijn studio. Ik mocht haar ook al fotograferen als newborn en het was super leuk om te zien hoe ze alweer gegroeid is nu ze 4,5 maand is. 
We hebben 2 settingen gedaan. Een setting met taupe/mos groen en een setting met mosterd kleur. 

Mama vertelde mij dat Djamaya echt een fotomodelletje is en op andere sessies de show had gestolen. Dat bleek idd hier ook weer het geval. Wat een plaatje! (Dat kan je wel zien aan de aantal foto’s haha!) Ik had echt moeite met kiezen welk ik jullie wilde laten zien. 

Met 4,5 maand is een mooie leeftijd omdat ze dan al goed op de rug EN buik kunnen liggen. Dit geeft meer verschillende foto’s voor jou als mama. En Djamaya was vervolgens nog eens een perfect modelletje omdat ze gewoon letterlijk deed wat we wilde. Als fotograaf vinden wij het geweldig als ze hun voetje beethouden, dat deed ze gewoon perfect. Lachen is ook iets wat we zeer graag hebben, en dat deed ze ook perfect. Ze ging zelfs nog even freestylen en zelf een pose verzinnen. Hoe geweldig! 

Het outfitje van de taupe/ mosgroene setting hebben we voor onze baby sessies Exclusief, in 4 maten voor elke leeftijd tussen newborn en 12 maanden in! Samen met passend mutsje of haarbandjes. 

De wrap die we gebruikt hebben bij de Mosterd setting is uiteraard ook te gebruiken. Ook voor elke leeftijd tussen newborn en 12 maanden in. Ook als ze zitten is naakt met een doekje prachtig. We houden natuurlijk wel heel erg van die spekkies die baby’s hebben! 

De haarbandjes die Djamaya op heeft zijn ook te koop, stuur mij pb voor interesse. Uiteraard kan je een afspraak maken om langs te komen om te komen kijken voor de haarbandjes. 

Wil je ook de Taupe/ mosgroene setting voor jouw baby? Klik dan HIER voor de mini sessie exclusief actie! 

De Mosterd kleur komt binnenkort ook een mini sessie Exclusief voor compleet met passende outfitjes. Klik HIER om je aan te melden voor de Whatsapp lijst om op de hoogte te blijven hiervoor. 

Veel kijk plezier en wie weet tot snel in mijn huisstudio. 

Liefs Gertrude

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: