Bij de Baby de Luxe zullen we zowel wakkere foto’s maken van jouw baby als proberen om haar in slaap te krijgen. Hoe apart en gaaf is dat? Zo ongelooflijk puur. Dit kan tot 12 maandjes. Wel is handig dat jouw baby nog aan een middag / ochtend slaapje doet en eventueel ook op schoot of in een maxicosi in slaap valt. Dit is in theorie wel elke baby hoor. Geduld is daarbij ook een belangrijke factor. Je moet echt wel open staan om flink mee te werken en jouw baby met alle rust in slaap te sussen. Bij newborns kan ik dit doen, maar bij de oudere baby’s, die willen toch vaak en makkelijkst door mama of favoriete andere persoon. Ook tussendoor zal je baby vaak even beetje wakker worden. Dit is heel normaal. Het is heel belangrijk goed naar mij te luisteren en dat wij samen een perfect team vormen. We doen dit samen!
Daarin is het handig om ongeduldige personen thuis te laten en zeker geen andere kinderen erbij dan. Papa en andere kids kunnen dan evt naar een speeltuintje hier vlak bij, want er kunnen altijd wel wat foto’s van gezin wakker of met grote broers wakker geschoten worden, alleen kunnen ze er niet bij zijn als we jouw baby in slaap proberen te krijgen. Maar beste is gewoon alle aandacht en tijd voor de baby zelf.

Een baby-slaap sessie duurt ongeveer 3 uurtjes maximaal. En bestaat vooral uit het eerste uurtje vechten om in slaap te komen, 1 uurtje waarin we hopelijk jouw baby slapend hebben en een aantal verschillende foto’s slapend kunnen maken. En het laatste uurtje eventueel nog wat foto’s wakker. Dit is de meest ideale omstandigheid. Uiteraand kan dit compleet anders uitpakken en precies andersom zijn.
Daarnaast is het het beste om met mij de tijd te bespreken dat ze normaal haar dutje doet. Meestal komt daar nog net voor een fles, deze word dan hier gegeven. In de auto onderweg is handig te proberen je baby wakker te houden. Ik kan je zeggen uit persoonlijke ervaring: succes hihi, dit lukt mij amper met mijn eigen zoontje, maar elke minuut die het lukt is meegenomen.

Verder is het handig dat je een lekkere omslagdoek van thuis meeneemt, zodat je baby alleen in luier en met dekentje lekker op schoot of lopend je baby in slaap kan sussen. Daarna mag je je baby neerleggen en zal ik langzaam haar in de gewenste positie leggen. Mama mag in dit geval vlak bij blijven. We hebben hierdoor geen 1,5 meter afstand, maar zolang wij beide aan de regel houden dat als er klachten en ziekte in gezin is, de sessie te verplaatsen, en regelmatig de handgel gebruiken, is de kans op besmetting zo minimaal en te verwaarlozen.

Het idee is dat we maar 1 setting op de effen achtergrond zullen gaan doen.

Ik heb mutsjes, zelfs een aantal outfitjes, vele doeken en alles wat ook mogelijk is voor baby’s te gebruiken zoals knuffeltjes, en andere kleine items.

Voorbeelden:

Pakket baby slapend €250
Inclusief:

 • 3 uur houd ik vrij voor je in mijn agenda. We bespreken een tijd wat normaal de slaaptijd van jouw kindje is
 • voeding zit in tijd inbegrepen
 • we zullen 3 a 4 verschillende settingen doen, maar ze zal waarschijnlijk maar op 1 setting slapend op de foto gaan.
 • een prachtige beveiligde online galerie met 40 prachtig bewerkte foto’s om jouw keuze uit te maken. Voorbeeld Baby De Luxe galerie.
 • 10 digitale foto’s in hoge resolutie die je uit deze galerie kan kiezen.
 • bijbestelling van foto’s en fotoproducten mogelijk
 • aanbetaling van €25 van toepassing

Tijdverdeling sessie:

 • half uurtje voeden ongeveer door de mama of favoriete persoon
 • uurtje in slaap sussen door de mama of favoriete persoon
 • uurtje in slaap fotograferen dit gebeurt door mij, mama wel in de buurt om evt gerust te stellen
 • half uurtje waker fotograferen, combinatie van ik fotograferen en mama proberen aan lachen te maken indien de baby ook uitgeslapen is.

Maar er zijn genoeg baby’s die eerder de volgende schema aanhouden:

 • 30 minuten fles
 • 15 minuten in slaap proberen te krijgen, dan gaan lachen naar mij.
 • dus dan maar wakker beginnen voor 1 uur en tussendoor toch af en toe weer even opnieuw proberen.
  Dan vanaf 2 tot 2,5 uur in de sessie, eindelijk toch wel gaan slapen diep genoeg om ze wel 1x te poseren.
 • dan dus 30 minuten ongeveer nog slapende fotos binnen 1 setting.

Wil jij een idee hebben hoe wij (moeder en ik) toch tot deze prachtige foto’s zijn gekomen? Lees de Blog van Milou van 8 maanden HIER.

Foto-Product mogelijkheden van jouw foto’s zijn HIER te vinden.

Deze sessie is mogelijk voor alle leeftijden van 5 weken tot en met 12 maandjes. Er is uiteraard geen 100% garantie, maar dat we een paar slapende foto’s hebben is de kans wel echt 95%!

Wil jij jouw baby de Luxe gelijk reserveren? Vul dan onderstaande formulier in.

Meerdere opties mogelijk. Check goed bij jouw gekozen pakket welke dagen mogelijk zijn.
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties.
Indien je een klant account heb, of gebruik maakt van iemand zijn klant account, geef hier de voor en achternaam van deze klant account. Dit word altijd gecheckt met de betreffende account houder.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.